Friday, November 29, 2013

Superstar Marketing 2 - ParaMarketing Blog : ParaMarketing Blog

divramisioannis     7:34 AM  No comments


superstar-marketing-lady-gaga-2

Superstar Marketing 2

Γιατί ενώ το μυστικό της επιτυχίας στο ίντερνετ είναι τόσο απλό και όμως το 99% αποτυχαίνει...

You First Branding

Έχετε δει ποτέ τους αρχάριους διανομείς  σε κάθε εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ; -όταν λέω δικτυακό μάρκετινγκ, αναφέρομαι στο MLM- Τους πρώτους τρεις μήνες μετά την εγγραφή πανηγυρίζουν πάνω και κάτω, είναι τελείως ανίδεοι και πάνω στον ενθουσιασμό τους προβάλουν το εμπορικό σήμα της εταιρείας αντί να προβάλλουν τον εαυτό τους. Αυτό οδηγεί σε αποτυχία.
Γιατί οι εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ αγαπάνε τους νέους παρθένους συνεργάτες; Επειδή κανένας από αυτούς δεν κατανοεί τη σημασία της έννοιας του First Branding που είναι το βασικό σημείο του Superstar Marketing.

Τι είναι το You First Branding;

Το You First Branding είναι να χτίζουμε το όνομα μάς σαν επαγγελματίες και το πρόσωπό μας χωρίς ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ και περισπασμούς και ανεξαρτήτως εταιρειών. Οι εταιρείες έρχονται και παρέρχονται όμως εμείς δεν έχουμε χρόνο να καίμε τους συνεργάτες μας και να κρυβόμαστε πίσω από αστραφτερές και γυαλιστερές εταιρείες.
Οι νεοεισερχόμενοι στο δικτυακό μάρκετινγκ καλούνται να ξοδέψουν χρήματα για να παρακολουθήσουν όλα αυτά τα σεμινάρια που θα τους κάνουν ειδικούς στο δικτυακό μάρκετινγκ. Μετά από μερικές χιλιάδες ευρώ αργότερα και αφού το όνειρο έχει σβήσει βλέπουν ότι όλα αυτά που διδάχθηκαν δεν δουλεύουν και απογοητευμένοι τα παρατάνε αισθανόμενοι εξαπατημένοι.
Η αλήθεια είναι ότι πέσανε θύματα του ίδιου τους του εαυτού και του μάρκετινγκ  της εταιρείας.  Και αυτό είναι μοιραίο να γίνει γιατί ποιος μπορεί να πάει κόντρα σε μια εταιρεία εκατομμυρίων με χιλιάδες επιστήμονες  και επιστημονικό μάρκετινγκ; Ποιος μπορεί να τα βάλει με τους ειδικούς και την ψυχολογία του καταναλωτή;
Είναι αδύνατο να επιβιώσετε με τις μεγάλες εταιρείες κολοσσούς! Απλώς θα σας φάνε ζωντανούς! Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε στρατηγική και να εφαρμόσετε το δικό σας σύστημα που θα βασίζεται στο personal branding.

Συμβουλές επιτυχίας στο σούπερσταρ μάρκετινγκ

superstar-marketing-branding
Όπως βλέπετε δεν έχω κάποια εταιρεία να σας διαφημίσω σε όλο μου το site, η αλήθεια είναι ότι έχω χιλιάδες, αλλά ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχίας σε όλη την ιστοσελίδα μου είμαι εγώ ο ίδιος και η ικανότητά μου σαν επαγγελματίας στις ιστοσελίδες, στο μάρκετινγκ, στο SEO.
Το εμπορικό μου σήμα είμαι εγώ και η ισχυρή μου παρουσία δεν αφήνει καμία εταιρεία να με καταβροχθίσει. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς εάν θέλετε να πετύχετε σε αυτό που λέγεται δικτυακό μάρκετινγκ, ίντερνετ μάρκετινγκ και επιχειρήσεις γενικότερα.
Εδώ είναι μερικές βασικές συμβουλές επιβίωσης και επιτυχίας στο σούπερσταρ μάρκετινγκ που πρέπει να ακολουθήσετε με κλειστά τα μάτια εάν θέλετε η καριέρα σας να απογειωθεί:
1. Προβάλλεται τον εαυτό σας σαν να είστε εσείς το εμπορικό σήμα όπως κάνουν οι βουλευτές, οι ποδοσφαιριστές και οι σούπερσταρ.
2. Φροντίστε να κάνετε τη διαφορά όπως η lady gaga σε μια κοινωνία με πολύ brandismo και εταιρείες καρχαρίες.
3. Γίνεται ο καλύτερος στον τομέα σας και φροντίστε να σας θυμούνται οι άνθρωποι για αυτό.
4. Πρέπει να βρίσκεστε παντού και σε πολλά μέσα προβολής ταυτόχρονα, social media, blogs, κανάλια, τηλεοράσεις, εφημερίδες, φυλλάδια κτλ.
5. Μην φοβάστε να προβάλετε τον εαυτό σας σε κάθε περίσταση και σταματήστε να εξαρτάστε από άλλες εταιρείες και άτομα.
6. Αφήστε το αστέρι σας να λάμψει και σταματήστε να είστε ετερόφωτη λυχνία!

Να θυμάστε ότι το 99,41 % των ανθρώπων στη βιομηχανία του μάρκετινγκ αποτυγχάνουν. Να είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους τόσο για τις επιτυχίες σας και για τις αποτυχίες σας.

Superstar Marketing Resources

Superstar Marketing Μέρος 1
Superstar Marketing Μέρος 3
Superstar Marketing 2 - ParaMarketing Blog : ParaMarketing Blog

divramisioannis


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum faucibus luctus et ultrices.
View all posts by Naveed →

0 comments :

Latest Stories

Blogroll New

Text Widget

Recent news

About Us