Monday, November 25, 2013

Πώς να φτιάξτε μια ιστοσελίδα με επικό περιεχόμενο - ParaMarketing Blog : ParaMarketing Blog

divramisioannis     1:31 PM  No comments


Πώς να φτιάξτε μια ιστοσελίδα με διαχρονικό περιεχόμενο

που θα βγαίνει πάντα στην πρώτη σελίδα της Google!

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε σταθερή και αυξανόμενη κίνηση στη σελίδα σας είναι να δημιουργήσετε μοναδικό, καταπληκτικό, επικό περιεχόμενο. Όταν λέμε καταπληκτικό περιεχόμενο εννοούμε κείμενο, βίντεο, εικόνες και ήχο και όχι το απίστευτο γραφικό περιβάλλον, όχι το flash animation ή τα γραφικά που αντικαθιστάν το κείμενο ή τα διαφημιστικά banner που πηγαινοέρχονται.

Πώς δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης είναι κειμενοκεντρικές και κειμενοστραφής. Διαβάζουν μόνο κείμενο δηλαδή και όχι κώδικα με την έννοια του κώδικα προγραμματισμού. Δυστυχώς δεν είναι αντικειμενοστραφής όπως οι βασικές γλώσσες του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και εκεί γίνονται τα μεγαλύτερα λάθη στο SEO. Τελικά πώς δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης και συγκεκριμένα η Google;
“Η Google είναι μια μηχανή αναζήτησης που κατηγοριοποιεί τα πιο σχετικά με την αναζήτησή σας αποτελέσματα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και σας επιστρέφει το πιο ποιοτικά και σχετικά αποτελέσματα με βάση το κείμενο, τη δημοτικότητα και την αυθεντία της σελίδας.„
Όσο πιο σχετική, πιο ποιοτική, κατατοπιστική και χρήσιμη είναι η σελίδα σας σε αυτό που αναζητάει ο χρήστης και νομίζει η Google, τόσο πιο ψηλά είστε στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον αλγόριθμο της Google κατεβάζοντας τον οδηγό SEO Πρώτη Σελίδα ή πηγαίνοντας στη σελίδα Google Εργαλεία για Webmasters
content-istoselida-periexomeno

Τα οφέλη του μοναδικού περιεχομένου στο ίντερνετ

Αφού εμπεδώσατε την βασική αρχή λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης, δεν μένει παρά να δούμε ποια τα οφέλη του επικού περιεχομένου (επικό σαν την Ιλιάδα και την Οδύσσεια του Ομήρου). Τα οφέλη του καταπληκτικού περιεχομένου είναι:
1. Σταθερά αυξανόμενη κίνηση προς τη σελίδα σας.
2. Σταθερή αύξηση των backlinks δηλαδή των συνδέσμων που δείχνουν προς τη σελίδα σας μια και όλο και πιο πολλοί άνθρωποι σας θεωρούν σελίδα σταθμός ή σελίδα αυθεντία. Θυμηθείτε ότι όσο πιο πολύ περιεχόμενο έχετε στο ίντερνετ, τόσο πιο πολλά backlinks θα έχετε εκ των πραγμάτων.
3. Σταθερά ανοδική αύξηση της δραστηριότητας σας στα social media (facebook shares, likes, tweets, pins κτλ)
4. Μεγάλη δημοσιότητα στον τομέα σας. Το ακαταμάχητο περιεχόμενο είναι αυτό που θα σας κάνει γνωστούς, διάσημους και στο τέλος πλούσιους. Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει ποτέ για την στρατηγική προσωπικής προβολής (personal branding), όπου προβάλλετε τον εαυτό σας ως ειδικό σε κάποιο θέμα στα μάτια του κοινού έτσι κερδίζετε τις πρώτες εντυπώσεις. Αποκτάτε μεγαλύτερο κύρος και οι υποψήφιου πελάτες σας σας εμπιστεύονται περισσότερο.
5. Αυξανόμενα έσοδα μια και οι άνθρωποι που σας ακολουθούνε σας εμπιστεύονται ως ειδικό στον τομέα σας. Αυτό το πετυχαίνετε μέσω της προσωπικής προβολής και του σούπερσταρ μάρκετινγκ.

Συμβουλές για να δημιουργήσετε επικό περιεχόμενο

1. Εστιαστείτε στο να γράψετε ένα τουλάχιστον άρθρο πυλώνα με πάνω από 3.000 λέξεις που να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της αγορά στόχου σας ή να το εξαντλεί σε μεγάλο ποσοστό.
2. Δημιουργήστε δευτερεύοντα άρθρα- κράχτες τα οποία θα οδηγούν προς το άρθρο πυλώνας.
3. Διασυνδέστε όλα τα άρθρα μεταξύ τους.  Η εσωτερική διασύνδεση είναι εφάμιλλη των εξωτερικών backlinks για τη Google.
4. Συνοδεύσετε τα άρθρα με βίντεο μέσω από του καναλιού σας στο youtube και το vimeo.
5. Ελαχιστοποιήστε τα ενοχλητικά διαφημιστικά μηνύματα στην αρχή, καθώς και τα pop up μέχρι να καταξιωθείτε στην αγορά.
6. Γράψτε για τον κόσμο και φροντίστε να δώσετε ένα καλό λόγο για να επισκεφτεί όλος αυτός ο κόσμος τη σελίδα σας.
7. Βρείτε που πονάει η αγορά σήμερα, που υπάρχει κενό αναγκών και πόνος και φροντίστε να καλύψετε όσο γίνεται καλύτερα αυτό το κενό.
Μια τελευταία συμβουλή που θέλω να σας δώσω είναι ότι η google έχει κάνει στροφή προς το δωρεάν ποιοτικό περιεχόμενο, οπότε ο τζάμπας στο ίντερνετ δεν πέθανε, αντίθετα είναι ο μοναδικός που θα επιβιώσει!

Δωρεάν Περιεχόμενο- Άρθρα Πυλώνες

Βίντεο Μαθήματα WordPress σε 24 ώρες
 Οδηγός Βγάλτε Λεφτά από το Ίντερνετ
Οδηγός SEO Google Πρώτη Σελίδα

Δωρεάν πηγές μελέτης για το ποιοτικό περιεχόμενο στο ίντερνετ

Mashable.com
WordPress Κεφάλαιο 18. WordPress και Βίντεο Μάρκετινγκ
WordPress Κεφάλαιο 15. Φτιάξτε ένα Blog Προσωπικής Προβολής στο WordPress
Λεφτά Από Το Ίντερνετ Βήμα 4 Περιεχόμενο
WordPress Κεφάλαιο 8. Δημιουργία Άρθρων
Δημιουργήστε Απίστευτο Περιεχόμενο: Το Άρθρο Πυλώνας
Το Περιεχόμενο Είναι Βασιλιάς
Google Εργαλεία για Webmasters
SEO TIP 1: Δημιουργήστε χιλιάδες backlinks αφήνoντας σχόλια σε blog
SEO Πρώτη Σελίδα: Δημιουργώντας Ποιοτικά Βacklinks – Begginers
Πώς να φτιάξτε μια ιστοσελίδα με επικό περιεχόμενο - ParaMarketing Blog : ParaMarketing Blog

divramisioannis


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum faucibus luctus et ultrices.
View all posts by Naveed →

0 comments :

Latest Stories

Blogroll New

Text Widget

Recent news

About Us