Sunday, September 22, 2013

divramisioannis     11:20 AM  No comments

 

SEO Google Πρώτη Σελίδα Ή Κυριαρχία στη Google;

Καλησπέρα φίλοι μου δημιούργησα αυτό το μικρό βίντεο για να σας δείξω ότι πλέον δεν μιλάμε για SEO Google Πρώτη Σελίδα αλλά για Κυριαρχία στη Google (SEO Google first page domination). Τι άλλο να πω όταν καταλαμβάνω το 80% της πρώτης σελίδας της Google, για να μην πάμε στις επόμενες σελίδες παραπίσω. Όπου έχω αποτελέσματα στην δεύτερη στο 50% της σελίδας και στην τρίτη σελίδα.
Μετά από 2 μήνες πειράματα SEO Google Πρώτη Σελίδα, στα εργαστήρια του Paramarketing Blog (Paramarketing Blog LABS) είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψω ότι έχω πλέον αποκωδικοποιήσει το 99% του μυστικού αλγορίθμου της Google!
Παρακάτω θα σας παρουσιάσω μερικά πράγματα για τα αποτελέσματα της αποκωδικοποίησης του αλγορίθμου της Google και τις νέες μυστικές τεχνικές SEO Google Πρώτη Σελίδα που ανακάλυψα και εφάρμοσα για να κυριαρχήσω στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας της Google, καταλαμβάνοντας το 80% της πρώτης σελίδας της Google με μια σελίδα με ζωή μικρότερη των 45 ημερών και σε διάστημα λιγότερο του ενός μηνός .

Τα Αποτελέσματα Της Αποκωδικοποίησης του Αλγορίθμου της Google

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στη Wikipedia για τον μυστικό αλγόριθμο της Google καθώς και στο blog της Google για Webmasters. Παρακάτω θα σας αποκαλύψω τα αποτελέσματα της αποκωδικοποίησης του αλγορίθμου.
1. Στην ουσία αποκωδικοποίησα τον αλγόριθμο της δημιουργίας του αλγορίθμου, με άλλα λόγια την μεθοδολογία δημιουργίας και κατασκευής του αλγορίθμου καθώς και τη δυνατότητα πρόβλεψης των μελλοντικών αλλαγών του. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορώ να βγαίνω και να παραμένω για πάντα στην πρώτη σελίδα της Google για όποια λέξη κλειδί θέλω. Ανεξαρτήτως αγοράς και ανταγωνισμού είναι θέμα χρόνου η πρώτη σελίδα.
2. Επίσης μπορώ να βγάλω οποιαδήποτε σελίδα για οποιαδήποτε λέξη κλειδί στην πρώτη σελίδα της Google. Μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα μου που σας περιγράφω στον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα.
Αποκτήστε τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα σήμερα εντελώς δωρεάν!
3. Τέλος μπορώ να διατηρήσω τα αποτελέσματα σας ανέπαφα από τον ανταγωνισμό με μια σταθερή ενασχόληση με το SEO με λίγες ώρες την εβδομάδα χρησιμοποιώντας τα ανάλογα εργαλεία SEO που έχω στην κατοχή και στο οπλοστάσιο μου. Όχι δεν πρόκειται για black hat SEO, ούτε για SEO τρυκ για να σας εντυπωσιάσω ή να σας ξεγελάσω. Πρόκειται για επιστημονικά SEO εργαλεία, υψηλής αξίας που έκανα πολύ κόπο να τα βρω και να τα δημιουργήσω.

seo google πρ;ώτη σελίδα domination

Πως θα βγείτε και σεις στην πρώτη σελίδα της Google μέσω της Στρατηγικής SEO Google πρώτη σελίδα

Σίγουρα όλοι σκέφτεστε πως θα κάνετε το ίδιο και αν μπορείτε να το κάνετε. Αλλά σίγουρα το σκέφτεστε. Οπότε έχετε να κάνετε τρία βήματα για μένα.
Βήμα 1. Γραφτείτε και κατεβάστε τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα.
Βήμα 2. Ζητήστε μια δωρεάν αξιολόγηση SEO Google Πρώτη Σελίδα, υπηρεσία αξίας 29€, σήμερα για εσάς δωρεάν. (Κάποια στιγμή θα αρχίσω να χρεώνω λόγο έλλειψης χρόνου).
Βήμα 3. Παραγγείλτε μια υπηρεσία SEO Google Πρώτη Σελίδα από αυτές που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
Προσοχή οι τιμές -που είναι εξευτελιστικές για αυτό που παίρνετε- ισχύουν για περιορισμένο αριθμό πελατών, για τους πρώτους 10 και μόνο και τηρήται αυστηρή σειρά προτεραιότητας . Βλέπετε ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και αναγκαστικά θα πρέπει να αυξήσω τις τιμές για να αντεπεξέλθω στην ζήτηση. Οπότε προλάβετε σήμερα γιατί αύριο θα αυξηθούν οι τιμές.
Σας ευχαριστώ πολύ και παρακολουθήστε τη σελίδα μου και τα email σας εφόσον έχετε γραφτεί για να παίρνετε τις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές για να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google μια φορά και να μείνετε εκεί για πάντα.

divramisioannis


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum faucibus luctus et ultrices.
View all posts by Naveed →

0 comments :

Latest Stories

Blogroll New

Text Widget

Recent news

About Us