Sunday, September 15, 2013

Βγάλτε Λεφτά Από Τη Σελίδα Σας - Βγάλτε Λεφτά ParaMarketing Blog : Βγάλτε Λεφτά ParaMarketing Blog

divramisioannis     8:05 AM  No comments

make-money-from-your-site

Βγάλτε Λεφτά Από Τη Σελίδα Σας

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό μετά την μακροχρόνια κρίση στη χώρα μας ότι το παλιό επιχειρηματικό μοντέλο των συμβατικών επιχειρήσεων με τα πολύ μεγάλα έξοδα λειτουργίας, το μικρό ωράριο και τους τεράστιους φόρους ανήκει πια στο παρελθόν.
Όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες αναζητάνε λύσεις να βγάλουν λεφτά από τη σελίδα τους στο ίντερνετ. Ίσως πολλοί από εσάς να έχετε σελίδα και να θέλετε να βγάλτε λεφτά από αυτήν. Μάλλον έχετε αντιληφθεί που βρίσκονται τα χρήματα και θα θέλατε να αποκτήσετε το δικό σας μερίδιο στην πίτα.
Μάθετε περισσότερα για το πως θα βγάλετε λεφτά από το ίντερνετ: Αποκτήστε τον οδηγό βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ.

Πλεονεκτήματα της Ηλεκτρονικής Επιχείρησης

Η ηλεκτρονική σας επιχείρηση, η σελίδα σας είναι ανοιχτά 24 ώρες τη μέρα κάθε μέρα του χρόνου.
Έχει πολύ χαμηλό κοστολόγιο για να στηθεί και να συντηρηθεί.
Παρέχει ελεύθερο ωράριο εργασίας για σας.
Παρέχει ευέλικτο χώρο εργασίας, μπορείτε να δουλεύετε από το σπίτι σας, από το   laptop σας ή από  το εξοχικό σας. Μπορείτε να απολαμβάνετε τις διακοπές σας και να έχετε τη σελίδα σας να παράγει χρήματα για σας.
Το όνειρο κάθε ανθρώπου είναι να είναι ελεύθερος, ανεξάρτητος και να είναι κύριος του εαυτού του. Μόνο η δική σας ιστοσελίδα μπορεί πλέον να σας το δώσει αυτό.

9 Τρόποι Για Να Βγάλετε Λεφτά Από τη Σελίδα Σας

1. Πουλήστε διαφημιστικό χώρο

Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος είναι να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό γύρω από κάποια αγορά στόχο και να αντλήσετε επισκέψεις. Ο τρόπος για να βγάλτε λεφτά θα είναι η πεπατημένη οδός της πληρωμένης ηλεκτρονικής διαφήμισης μέσω online banner, διαφημιστικών άρθρων κτλ.
Στην πόλη μας υπάρχουν πάρα πολλά τοπικά ηλεκτρονικά περιοδικά και εφημερίδες, έχω εντοπίσει πάνω από 20. Μια και οι απαιτήσεις για να εισέλθει κάποιος στην αγορά είναι ελάχιστες, ο καθένας με λίγες στοιχειώδης γνώσεις προγραμματισμού μπορεί να φτιάξει το δικό του ηλεκτρονικό περιοδικό με θέμα τη Λάρισα. Είναι μια κορεσμένη αγορά μέχρι αηδίας.

2. Πουλήστε συνδέσμους σε τρίτες σελίδες

Μια άλλη ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση είναι αυτή της πώλησης και ανταλλαγής συνδέσμων (link exchange). Φτάνει να δημιουργήσετε έναν ηλεκτρονικό κατάλογο στο ίντερνετ και να συμπεριλάβετε όλο και περισσότερες ιστοσελίδες που θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτούς τους συνδέσμους για να έχουν καλύτερη κατάταξη στα τελικά αποτελέσματα της Google.
Βλέπετε για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα SEO και να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google, θα πρέπει να έχετε αρκετούς συνδέσμους να δείχνουν προς τη σελίδα σας.

3. Παρέχετε υπηρεσίες ηλεκτρονικής υποστήριξης support desk

Όσο περισσότερες γίνονται οι ηλεκτρονικές επιχειρήσεις και οι ιστοσελίδες που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα, άλλο τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για υποστήριξη αυτών των υπηρεσιών.
Τέτοιες εταιρείες που βγάζουν χρήματα από το ίντερνετ παρέχοντας υπηρεσίες υποστήριξης είναι:
  1. Zendesk
  2. Salesforcedesk
  3. Freshdesk
Η ψηφιακή πλατφόρμα που χρησιμοποιούν για να παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες είναι ελεύθερου λογισμικού και μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα τέτοιων δωρεάν στον κατάλογο του WordPress.

4. Γράψτε πληρωμένα άρθρα και αξιολογήσεις για τρίτους

Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς στο ίντερνετ και όλοι αναζητάνε υπηρεσίες αρθρογράφων, διορθωτές κειμένων και γενικά παραγωγούς περιεχομένου. Τα πληρωμένα διαφημιστικά άρθρα είναι πάγια τακτική των μεγάλων περιοδικών για να καλύψουνε τα θέματα με περιεχόμενο που ίσως να ενδιαφέρει τους χρήστες τους. Μπορείτε να παρέχετε αυτές τις υπηρεσίες μέσα από το δικό σας site ή άμα θέλετε να ενταχθείτε σε ένα από τα μεγαλύτερα ιστολόγια που δημοσιεύουν τέτοιες αγγελίες.
Σελίδες για ελεύθερους συνεργάτες:
To Οdesk ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια από δύο ταλαντούχους Έλληνες το 2005, τους Stratis Karamanlakis και Odysseas Tsatalos με σκοπό να συνδέσει τους ελεύθερους επαγγελματίες με το ευρύτερο κοινό μέσα από μία ηλεκτρονική πλατφόρμα. Μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα υποψηφίων πελατών και να ξεκινήσετε να βγάζετε λεφτά από το ίντερνετ.

Άμα είστε πολύ καλός σε κάτι, διαθέτεστε πλέον τις υπηρεσίες σας διεθνώς. Ιδανικό για αρθρογράφους, σχεδιαστές, τεχνικούς πληροφορικής, προγραμματιστές κτλ.

Διάφοροι επαγγελματίες από διαφημιστές μέχρι σοπράνο κάνουν πράγματα για σας μόνο με 5 δολάρια!

 5.Προσθέστε ένα e-shop

Ένα πολύ απλό πρόσθετο για να μετατρέψει το αραχνιασμένο site σας σε κoπτήριο χρήματος και να βγάλτε λεφτά επιτέλους και σεις από το ίντερνετ είναι το Woocommerce. Παρέχει απόλυτη ασφάλεια, ταιριάζει σχεδόν με όλες τις σελίδες φτιαγμένες σε WordPress και μπορείτε να πουλήσετε οτιδήποτε, από μια καρφίτσα έως ένα ελικόπτερο.

6. Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα μελών

Μια ιστοσελίδα μελών είναι ότι καλύτερο για να διαθέσετε την τεχνογνωσία σας και να βγάλετε τα προς το ζην. Μπορείτε να έχετε θέμα από το αγαπημένο σας χόμπι μέχρι και το πιο εξειδικευμένο αντικείμενο. Πάρα πολλές πλατφόρμες με πολύ φθηνό κοστολόγιο θα μετατρέψουν τη σελίδα σας σε μια πολύπλευρη ηλεκτρονική επιχείρηση. Μάθετε περισσότερα στο Blog Design.

7.Δημιουργήστε ένα ψηφιακό προϊόν

Το δικό σας προϊόν είναι αυτό που θα σας κάνει γνωστούς και διάσημους και θα περάσετε το κατώφλι της ευμάρειας δημιουργώντας παθητικά εισοδήματα από το ίντερνετ. Μπορεί να χρειαστείτε από έναν έως έξι μήνες για να αναπτύξετε το δικό σας προϊόν ή υπηρεσία, αλλά πιστέψτε με αξίζει τον κόπο.

8.Δικτυακό μάρκετινγκ

Cash Unite
100% προμήθειες και διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα παρέχει η πλατφόρμα της εταιρείας Cash Unite. Δουλέψτε από το σπίτι σας και βγάλτε λεφτά από το Facebook και τα άλλα κοινωνικά μέσα.

9.Affiliate Marketing

To συνεργατικό ή affiliate marketing είναι ένας παραδοσιακός τρόπος αμοιβών στο ίντερνετ. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εταιρεία Clickbank την μεγαλύτερη εταιρεία affiliate marketing παγκοσμίως και να βρείτε προϊόντα ή υπηρεσίες για να πουλήσετε που να ταιριάζουν στην αγορά στόχο σας.

Βγάλτε Λεφτά Από Τη Σελίδα Σας Πηγές

  • Online Or Offline Business? Τελικά τι συμφέρει περισσότερο σήμερα; Μια παραδοσιακή ή μια ηλεκτρονική επιχείρηση;

divramisioannis


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum faucibus luctus et ultrices.
View all posts by Naveed →

0 comments :

Latest Stories

Blogroll New

Text Widget

Recent news

About Us