Saturday, August 24, 2013

Πως Να Βγείτε Πρώτοι Στη Google – SEO Google First Page

divramisioannis     1:26 AM  No comments

Μπορείτε να γραφτείτε στο Μάθημα SEO Google Πρώτη Σελίδα σήμερα εντελώς δωρεάν!
  • Κατεβάστε δωρεάν τον λεπτομερής οδηγό: SEO- Google Πρώτη Σελιδα!
  • Βγείτε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης, κατακλυστείτε από επισκέψεις, βρείτε νέους πελάτες και νέες αγορές και αυξήστε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας!
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε μια σειρά δωρεάν βίντεο μαθημάτων που δείχνει ακριβώς τί πρέπει να κάνετε για να νικήσετε τον ανταγωνισμό και να μείνετε για πάντα πρώτοι!
Αν θέλετε να κατακτήσετε την κορυφή της Google και των άλλων μεγάλων μηχανών αναζήτησης, θα χρειαστείτε περισσότερο από τύχη. θα πρέπει να έχετε η ακριβώς τον οδικό χάρτη που χρησιμοποίησαν εκείνοι που έχουν ήδη επιτύχει κορυφαίες θέσεις για την ιστοσελίδα τους. Αυτός είναι ο άλλωστε και ο σκοπός αυτού του οδηγού SEO. Να σας παρέχει έναν βήμα βήμα οδηγό για να κατακτήσετε τις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης για τη σελίδα ή blog σας σήμερα και για πάντα.
Προσωπικά, έχω μελετήσει χιλιάδες οδηγούς και βιβλία SEO. Έχω επίσης διαβάσει άπειρα blogs και έχω χρησιμοποιήσει χιλιάδες εργαλεία SEO τα οποία στην ουσία δεν προσέφεραν τίποτε και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τη χρησιμότητά τους.
Θα ήθελα λοιπόν να δημιουργήσω έναν οδηγό σε απλά ελληνικά, που να μπορεί ναι μεν με πρακτικά και απλά βήματα να σας εισάγει στις βασικές έννοιες του SEO, αλλά να σας δώσει άμεσα αποτελέσματα, εντός ωρών εάν είναι εφικτό, -πολλές φορές χρειάζονται μόλις 2 με 3 ώρες για να βγείτε πρώτοι στην Google-.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα:
How to get ranked first on google in 3 hours or less!
Ο οδηγός αυτός χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα, τρία μαθήματα και το γλωσσάριο. Στο πρώτο μάθημα θα μιλήσουμε για το πρώτο κομμάτι της εντός σελίδας βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης, στο δεύτερο μάθημα θα μιλήσουμε για την εκτός σελίδας βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης, στο τρίτο μάθημα για τα απαραίτητα εργαλείο που θα πρέπει να έχει κάθε SEO μάνατζερ ή webmaster, και στο τέλος παραθέτω το γλωσσάριο του SEO.
Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε τις ακριβώς ίδιες τεχνικές που χρησιμοποίησα για να κατακτήσω τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Καλή επιτυχία!

divramisioannis


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum faucibus luctus et ultrices.
View all posts by Naveed →

0 comments :

Latest Stories

Blogroll New

Text Widget

Recent news

About Us